Kategorie

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI


Korzystając ze strony internetowej Sklepu www.SwiatFiltrow.com.pl Klient tym samym akceptuje zasady Polityki Prywatności Sklepu, które szczegółowo zostały opisane poniżej.

Jeśli Klient nie zgadza się z którymkolwiek z zamieszczonych poniżej stwierdzeń, proszony jest o niekorzystanie z serwisu.

§1 Dane osobowe

 

  1. 1. Administratorem danych osobowych jest Sprzedawca, Firma Eco Domus Paweł Bednik z siedzibą w Warszawie przy ul. Dantego 7/350.
  2. 2. Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, wszelkie pozyskane dane przechowywane są w bazie danych Sprzedawcy i wykorzystywane wyłącznie dla działalności Sklepu www.SwiatFiltrow.com.pl. Nie są one udostępniane innym firmom.
  3. 3. W momencie rejestracji konta internetowego Klient wyraża zgodę na umieszczenie i przetwarzanie jego danych osobowych przez Administratora.
  4. 4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Klient ma prawo wglądu do swoich danych, poprawiania ich oraz żądania zaprzestania przetwarzania, które należy zgłosić Sprzedawcy mailowo lub listownie.
  5. 5. Dane, o podanie których Nabywca zostanie poproszony, są niezbędne do prawidłowego wykonania złożonego na stronie Sklepu zamówienia i są wykorzystywane wyłącznie do działań bezpośrednio z tym związanych (statystycznych, marketingowych, promocyjnych).
  6. 6. Jeśli Nabywca nie poda wymaganych danych, zamówienie nie będzie mogło zostać zrealizowane.

  7. §2 Realizacja zamówienia

 

  1. 1. W celu dokonania zakupów na stronie internetowej Sklepu, niezbędne jest wypełnienie formularza rejestracyjnego, a następnie formularza zamówienia. Rejestracji na stronie Sklepu może dokonać każda osoba, która posiada konto e-mail. W dowolnym momencie osoba posiadająca konto na stronie internetowej Sklepu ma możliwość jego usunięcia.
  2. 2. Właściciel konta podczas rejestracji decyduje czy chce otrzymywać bezpłatne biuletyny informacyjne i informacje o ofertach promocyjnych od Partnerów Sklepu. W dowolnym momencie, poprzez edycję swoich danych, Właściciel Konta może taką zgodę odwołać.
  3. 3. Dane zebrane podczas rejestracji są wykorzystywane wyłącznie do obsługi składanych zamówień i do działań bezpośrednio z nimi związanych. Jeśli Klient dodatkowo wyraził zgodę na otrzymywanie bezpłatnych biuletynów informacyjnych także do informowania Klienta o nowościach i akcjach promocyjnych dostępnych na stronie internetowej Sklepu www.SwiatFiltrow.com.pl.

  4. §3 Cookies (ciasteczka)

 

  1. 1. Właściciel Sklepu informuje, że niektóre obszary serwisu mogą wykorzystywać pliki cookies, tj. małe pliki tekstowe, które są przesyłane do komputera internauty i które go identyfikują. W głównej mierze służą do prawidłowego korzystania ze strony internetowej Sklepu.
  2. Pliki cookies mogą być wykorzystywane do:

- tworzenia różnego rodzaju statystyk, dzięki którym w przyszłości Sklep będzie mógł działać sprawniej i większym stopniu spełniać wymagania Klientów,

- dostosowania zawartości strony internetowej Sklepu do indywidualnych potrzeb danego Klienta,

- utrzymania sesji po zalogowaniu się przez Klienta Sklepu (osoba korzystająca z serwisu dzięki temu nie musi na każdej podstronie ponownie wpisywać swojego loginu i hasła).

  1. 2. Pliki cookies są nieszkodliwe dla komputera osoby korzystającej z serwisu i dla danych na nim przechowywanych.
  2. 3. Warunkiem działania plików cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę internetową. Jeśli Klient nie życzy sobie, aby Sklep wykorzystywał pliki cookies, proszony jest o zmianę ustawień swojej przeglądarki. Jednocześnie Sklep informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć niekorzystnie na funkcjonowanie niektórych obszarów serwisu. 
  3. 4. Więcej informacji o plikach cookies w Polityce „Cookies”.

Strona głównaStrona główna